OVER MIJ

Ik heb altijd iets met fotografie gehad. Vooral op reis fotografeer ik veel en kan ik me er helemaal in verliezen. Voor de eindopdracht van de vakopleiding fotografie heb ik een fotoserie met architectuur gemaakt. Sindsdien heeft ook architectuurfotografie mijn hart gestolen.

Beroepsmatig heb ik ook veel met fotografie gedaan. Zo werkte ik bij een ontwerpbureau voor grafische vormgeving en was ik content producer bij Oxfam Novib. Als content producer was ik verantwoordelijk voor de beeldselectie van de panoramakalender, een kalender met inspirerende beelden van fotografen, veelal uit 'ontwikkelingslanden'. Daarnaast heb ik Instagram opgezet en was ik een tijdje verantwoordelijk voor de content van dit kanaal.

Op dit moment werk ik in de mode. Als eigenaar van Scheev, een agentschap voor fair trade & duurzame mode, probeer ik een klein steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarnaast bied ik met Fair Photo Shop talentvolle amateur- en professionele fotografen, voornamelijk uit 'ontwikkelingslanden', een platform om hun fotografie te verkopen.

Wil je een mooie afdruk van een van mijn foto's voor aan de muur? Neem een kijkje in de shop of op werkaandemuur. Heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op. Ik hoor graag van je!